Bieden op deze woning

Jan Van Rijswijcklaan 13bus 1b, Antwerpen

Omschrijving

Dit prachtig, licht en hoogwaardig afgewerkt appartement met 3 slaapkamers en terras vinden we op de statige Jan Van Rijswijcklaan vlakbij het Albertpark, een mooi stukje groen in de stad. Bereikbaarheid, openbaar vervoer (tram, bus, Antwerpen – Centraal en station Berchem op 10min), winkels, scholen, gezellige restaurantjes…. dit zijn maar een paar troeven van dit appartement ontworpen door het Antwerps architecten atelier. U heeft de perfecte verbinding met “‘t Stad” op 5-10 min rijden met de fiets (Antwerp Velo). De Ring, de E19 en de A12 bevinden zich op 5 min, zo bent u snel weg en ook weer terug.

Via de gemeenschappelijke inkomhal, met de nodige grandeur, neemt u de authentieke (maar conforme) lift of de trap en bereiken we de 1ste verdieping van het gebouw. Bij het binnenkomen in het appartement vallen onmiddellijk de mooie karakteristieke elementen op, de overvloedige lichtinval en de hoogwaardige afwerking en keuze van materialen, die doorlopen over de gehele verdieping. Door de (inkom)hal, met gastentoilet en een vestiaire, komen we aan de voorzijde van het gebouw bij de riante en lichte leefruimte (44m²), opgedeeld in een eetplaats en zitplaats. De volledig op maat gemaakte keuken (14m²), met natuurstenen tegelvloer, is voorzien van kasten en kwalitatieve toestellen (inductievuur, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast/diepvries, spoeltafel, …), uniek omdat de materiaal keuze (duurzaam bamboe) naadloos wordt doorgetrokken naar het terras. Via de nachthal bereiken we een tweede toilet en vervolgens een smaakvol ingericht bureau. De masterbedroom met op maat gemaakte kasten geeft uit op de volledig met natuursteen betegelde badkamer met inloop-regendouche, dubbele lavabo en handdoekendroger.

Ten slotte zijn er 2 ruime slaapkamers (16m² – 11m²) met veel licht en de terugkerende op maat gemaakte kasten. Het appartement heeft op de bovenste verdieping een berging en onderin een kelderberging en een gemeenschappelijke vuilnis- en fietsenberging. In het gebouw werd een nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas geïnstalleerd. Ook het dak werd recent gerenoveerd. De maandelijkse kosten voor gebruik en onderhoud lift, provisie verwarming, provisie water, minuterie, onderhoud algemene delen, afvalophaling, onderhoud tuinen. Algemeen: dubbele beglazing, volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, EK conform, energiezuinig, gepantserde deur EPC: 177 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

Share